Техно-Статус ПП Запчастини для сільсько-господарської техніки

Оплата, доставка, гарантія, повернення

Доставка:

Обробка замовлень відбувається з 9:00 до 18:00 (понеділок - п'ятниця).

Субота-неділя - вихідний

Прийом замовлень відбувається цілий рік на весь представлений асортимент.

Після оформлення замовлення на сайті, наші менеджери зв'яжуться з Вами протягом однієї години для підтвердження і уточнення деталей.

Доставка здійснюється транспортом підприємства, "Новою Поштою" та іншими логістичними компаніями.

Термін доставки залежить від місця розташування замовника.

оплата:

- Безготівковий платіж згідно з договором.

- післяплатою (оплата проводиться в момент отримання товару).

- Передоплата на карту Приват Банку (внести гроші ви зможете будь-яким зручним способом: через термінал банку, касу або сайт Приват 24).

Повернення запчастин і повернення грошей:

Відповідно до ст.9 Закону України «Про захист прав споживачів» споживач має право протягом 14 днів, повернути товар належної якості, але за умови якщо товар не був у використанні і зберігся його товарний вигляд, споживчі властивості, пломби, заводська упаковка, документи.
згідно п.3 ст.4 Закону України «Про захист прав споживачів» споживач зобов'язаний:


1) перед початком експлуатації товару ознайомитися з правилами експлуатації,
2) в разі необхідності отримати роз'яснення умов та правил використання товару - звернутися за роз'ясненням до продавця;
3) користуватися товаром згідно з його цільовим призначенням та дотримуватися умов (вимог, норм, правил), встановлених виробником товару в експлуатаційній документації;
4) з метою запобігання негативним, для споживача наслідків, стосовно використання товару - дотримуватися рекомендацій виробника щодо заходів безпеки та експлуатаційним правилам, а в разі відсутності таких правил в документації - дотримуватися умов безпеки, встановлені для товарів такого роду.

Заміна товару або повернення грошей можливі тільки при дотриманні всіх заходів і процедур. Після перевірки повної комплектації товару, заводської упаковки, на якій штрих код, відсутність пошкоджень і т.д. Повернення товару здійснюється шляхом пересилання службами доставки за рахунок покупця. У разі, якщо причиною повернення або заміни стала неналежна якість товару, то оплату за зворотню пересилку бере на себе продавець. Якщо ж придбаний товар був належної якості і покупець забравши його з пункту видачі перевізника (наприклад, Нова Пошта і т.д. ) не відмовився після перевірки товару в пункті видачі, але товар з якоїсь причини не підійшов покупцеві протягом 14 днів з моменту отримання, то зворотню відправку, а також пересилання грошей (післяплатою) здійснює покупець. У разі повернення товару, повернення коштів здійснюється шляхом безготівкового перерахування на розрахункові реквізити покупця протягом семи днів з дня отримання товару продавцем. Датою отримання вважається чек від транспортної компанії або дата підписання з обох сторін видаткової накладної на повернення.

Вам Відмовлено в заміні товару або повернення грошей, якщо:
• товар має недоліки,
• не є новим, тобто був у використанні, має сліди використання;
• з моменту придбання товару пройшло більше 14 днів;
• при перевірці якості товару були виявленні ознаки стороннього втручання (розкриття, спроба ремонту) або порушені інші умови гарантійного обслуговування;
• відсутній документ, що підтверджує факт покупки товару повної комплектації.


Терміни повернення і обміну:
- Повернення і обмін товарів можливий протягом 14 днів після отримання товару покупцем.

Зворотня доставка якісних і комплектних товарів здійснюється за рахунок покупця.

Умови повернення для товарів належної якості:
Компанія "Техно-Статус" не приховує закон про захист прав споживачів, а акцентує увагу на ньому. Ми гарантуємо повернення товару, якщо виникають якісь нюанси в роботі, і постійну безкоштовну консультацію клієнта. Це дозволяє нашим клієнтам бути захищеними і впевненими в тому, що придбали якісний товар! Також до наших переваг відноситься: висока якість товару; швидка відправка замовлення; індивідуальний підхід; консультація клієнта; доступні ціни.

Відповідно до Закону, компанія може відмовити споживачеві в обміні і поверненні товарів належної якості, якщо вони відносяться до категорій, зазначених у чинному законодавстві.

 

Контакти
  • Назва підприємства:
    Техно-Статус ПП
  • Місто:
    Кропивницький
  • Адреса:
    вул. О. Паршутіна, 24
  • Телефони:
  • Контактна особа:
    Станіслав Яцентюк